Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Hak bladselleri, gulerødder, løg og hvidløg fint.
TRIN 2
Put grønsagerne op i en gryde med lidt varm olie.
TRIN 3
Rør godt rundt, så det hele blive svitset godt af.
TRIN 4
Skræl kartoflerne, og hak dem og tomaterne i mindre tern.
TRIN 5
Hæld kartofler og tomater i gryden.
TRIN 6
Efter ca. 3 minutter tilsætter du vand og bouillonterninger.
TRIN 7
Tilsæt salt, peber og rosmarin.
TRIN 8
Lad retten simre i 20 minutter, indtil kartoflerne er mere end møre.
TRIN 9
Imens retten koger, skal du gøre pastaen klar. For at få den bedste ret, skal fuldkornspennene slås i lidt mindre stykker. En penne skal slås i ca. 3 stykker. Brug fx. en kagerulle eller en kødhammer.
TRIN 10
Når de 20 minutter er gået, skal du tilsætte fuldkornspennene til gryden, og lader retten koge videre.
TRIN 11
Når pastaen er kogt, tilsætter du parmesanost. Rør godt rundt imens, så det ender med at blive en cremet pastaret.
TRIN 12
Smag til med olivenolie, salt, peber og rosmarin.
TRIN 13
Servér gerne retten med et lækkert stykke grovbrød eller en frisk salat.