Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Hak bladselleri, gulerødder, løg og hvidløg fint.
TRIN 2
Put de hakkede grønsager op i en gryde med varm olie.
TRIN 3
Rør godt rundt, så det hele bliver svitset godt af.
TRIN 4
Skræl kartoflerne, og hak dem og tomaterne i tern.
TRIN 5
Hæld kartofler og tomater i gryden.
TRIN 6
Efter ca. 3 minutter tilsætter du vand og bouillonterninger.
TRIN 7
Tilsæt salt, peber og rosmarin.
TRIN 8
Lad retten simre i 20 minutter, indtil kartoflerne er mere end møre.
TRIN 9
Imens kartoflerne koger, er der tid til at stege kyllingen på en pande.
TRIN 10
Hæld lidt olie på en pande, og steg kyllingebrystet i ca. 7 minutter på hver side. Først ved høj varme, så de får en dejlig stegeskorpe, og bagefter ved middel varme.
TRIN 11
Du skal også gøre pastaen klar, mens retten koger. For at få den bedste ret, skal fuldkornspennene slås i lidt mindre stykker. En penne skal slås i ca. 3 stykker. Brug fx. en kagerulle eller en kødhammer.
TRIN 12
Efter de 20 minutter, så tilsætter du fuldkornspennene til gryden, og lader retten koge videre.
TRIN 13
Når pastaen er kogt færdig, tilsætter du parmesanost. Rør godt rundt imens, så det ender med at blive en cremet pastaret.
TRIN 14
Smag til med olivenolie, salt, peber og rosmarin.
TRIN 15
Servér retten med kyllingebryst i skiver ved siden af pastaretten. Velbekomme.