Fremgangsmåde
TRIN 1
Hak skalotteløg og hvidløg fint.
TRIN 2
Vask og skær cherrytomater og svampe i kvarte.
TRIN 3
Skær hul i tarmen på medisterpølsen, og pres kødet ud.
TRIN 4
Form små stykker kød ud af farsen. Det gør du nemmest med en ske, hvor du hakker farsen i små stykker.
TRIN 5
Kog pastaen efter anvisninger på pakken.
TRIN 6
Varm olien på en pande.
TRIN 7
Steg først hvidløg og skalotteløg i et par minutter.
TRIN 8
Tilsæt nu kødet, og brun det af ved middelvarme.
TRIN 9
Tilføj svampe og tomaterne, og steg dem i 5 minutter sammen med kødet.
TRIN 10
Tilsæt til sidst fløden, basilikum, salt og peber og steg yderligere 2 min.
TRIN 11
Hæld vandet fra pastaen, og vend pastaen i saucen.
TRIN 12
Servér retten med friskrevet parmesan, flere friske basilikumblade og evt. en frisk salat. Velbekomme.