Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Kom æggene i en gryde med vand.. Når vandet koger, koges de i 5 minutter. Køl dem derefter af i koldt vand, og pil dem.
TRIN 2
Forvarm ovnen til 220 grader.
TRIN 3
Hak persillen fint.
TRIN 4
Dræn tunen for vand, og hak æggene. Bland æg og tun i en skål med creme fraiche og hakket persille. Smag til med citronsaft, salt og peber.
TRIN 5
Skær agurk i tynde skiver, skær tomater i tern, hak forårsløg fint og snit spidskålen. Kom grøntsagerne i hver sin skål.
TRIN 6
Dræn majsene for vand, og kom dem i en skål.
TRIN 7
Lun pitabrødene i ovnen i ca. 2-3 minutter.
TRIN 8
Servér de lune pitabrød med tunsalat og alt det grønne. Velbekomme.