Fremgangsmåde
Tomatsauce
TRIN 1
Steg rødløg og hvidløg i olien i 3-4 minutter.
TRIN 2
Tilsæt hakkede tomater, salt og oregano. Lad det koge i 5 minutter.
TRIN 3
Tag tomatsaucen af varmen, og blend den med en stavblender. Smag til med salt og oregano.
Pizzabunde og fyld
TRIN 1
Tænd ovnen på 240 grader.
TRIN 2
Skær hvert pitabrød forsigtigt over på langs, så du får to små pizzabunde. I alt skal der være 12 små bunde. Brug gerne en brødkniv.
TRIN 3
Læg pitabrødene på en rist eller bageplade med bagepapir. Fordel et fint lag tomatsauce på pitabrødene.
TRIN 4
Fordel vegetarpålæg i strimler og peberfrugter i tern oven på tomatsaucen. Drys med revet ost og tørret oregano.
TRIN 5
Bag pita-pizzaerne i ovnen i 6-10 minutter, indtil osten er gylden. Hold øje med dem, så de ikke får for meget.
TRIN 6
Servér pizzaerne med basilikumblade og grøntsagsnacks eller en god råkost. Velbekomme.