Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd oven på 200 grader. Læg falaflerne i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen. De skal have ca. 20 minutter – følg anvisningerne på pakken.
TRIN 2
Gør grøntsagerne klar, og anret dem på et flot fad eller i hver sin skål.
TRIN 3
Skræl og riv gulerødder.
TRIN 4
Skær agurk og æbler i skiver.
TRIN 5
Skær spidskål i meget fine strimler.
TRIN 6
Hæld kogende vand over ærterne, og lad dem stå i et par minutter. Hæld vandet fra.
TRIN 7
Rør dressingen sammen i en skål, og smag den til.
TRIN 8
Varm pitabrødene i ovnen, mens falaflerne får de sidste minutter i ovnen.
TRIN 9
Servér pitabrød med falafler, de forskellige grøntsager og dressingen. Velbekomme.