Fremgangsmåde
TRIN 1
Lav en marinade til kyllingekødet. Bland olie, eddike, salt, presset hvidløg, spidskommen og koriander sammen i en skål.
TRIN 2
Skær kyllingen i strimler, og vend det i marinaden. Rør rigtig godt rundt. Lad det marinere, mens du laver hummus og grønt.
TRIN 3
Gør grøntsagerne klar, og anret dem på et flot fad eller i hver sin skål.
TRIN 4
Skræl og riv gulerødderne.
TRIN 5
Skær agurk og peberfrugt i små tern.
TRIN 6
Skær spidskål i meget fine strimler.
TRIN 7
Lav hummusen: Hæld kikærterne i en sigte og skyl dem. Kom alle ingredienserne i en høj skål. Start med at hælde 0,5 dl vand i. Blend det godt med en stavblender. Hæld mere vand i, hvis hummusen er for tyk. Når den er fin og cremet, så smag til med citron, salt og spidskommen.
TRIN 8
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 9
Varm en pande med 1 spsk. olie. Hæld kyllingen på panden og steg ved høj varme i 1-2 minutter, så kyllingen får en fin stegeskorpe. Steg videre ved middelvarme – 7-8 minutter i alt.
TRIN 10
Varm pitabrødene i ovnen – følg anvisningen på pakken.
TRIN 11
Servér pitabrød med kylling, hummus, tomatpesto og de forskellige sprøde grøntsager. Velbekomme.