Fremgangsmåde
TRIN 1
Lav en marinade til lammekødet: Bland olie, eddike, salt, presset hvidløg, spidskommen og koriander sammen i en skål.
TRIN 2
Skær kødet i strimler, og vend det i marinaden. Rør rigtig godt rundt. Lad det marinere, mens du laver hummus og grønt.
TRIN 3
Gør grøntsagerne klar, og anret dem på et flot fad eller i hver sin skål.
TRIN 4
Skræl og riv gulerødder.
TRIN 5
Skær agurk og peberfrugt i små tern.
TRIN 6
Skær spidskål i meget fine strimler.
TRIN 7
Lav hummusen: Hæld kikærterne i en sigte, og skyl dem. Kom alle ingredienserne i en høj skål, og blend det godt med en stavblender. Hæld mere vand i, hvis hummusen er for tyk. Når den er fin og cremet, så smag til med citron og salt.
TRIN 8
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 9
Varm en pande med 1 spsk. olie. Hæld lammekødet på panden og steg ved høj varme i 1-2 minutter, så det får en fin stegeskorpe. Steg videre ved middelvarme – 7-8 minutter i alt.
TRIN 10
Varm pitabrødene i ovnen – følg anvisningen på pakken.
TRIN 11
Servér pitabrød med lammekød, hummus, tomatpesto og de forskellige grøntsager. Velbekomme.