Fremgangsmåde
TRIN 1
Steg kødet i olien på en pande ved middel til høj varme. Rør god rundt. Tilsæt salt, spidskommen og 1 fed presset hvidløg. Smag til løbende.
TRIN 2
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 3
Gør grøntsagerne klar, og anret dem på et flot fad eller i hver sin skål.
TRIN 4
Skræl og riv gulerødder.
TRIN 5
Skær agurk og æbler i skiver.
TRIN 6
Skær spidskål i meget fine strimler.
TRIN 7
Hæld kogende vand over ærterne, og lad dem stå i et par minutter. Hæld vandet fra.
TRIN 8
Rør dressingen sammen i en skål, og smag den til.
TRIN 9
Varm pitabrødene i ovnen – følg anvisningen på pakken.
TRIN 10
Servér pitabrød med oksekød, de forskellige grøntsager og dressingen. Velbekomme.