Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 220 grader.
TRIN 2
Bland vand og salt i en skål.
TRIN 3
Tilsæt kikærtemel lidt efter lidt, mens der piskes med piskeris.
TRIN 4
Tilsæt så olivenolie, chiafrø, sesamfrø og rosmarin.
TRIN 5
Find et ildfast fad (20 x 20 cm) frem, og smør det med olie.
TRIN 6
Hæld kikærtedejen i formen og bag den i ovnen i 20 minutter. Imens hak så spidskål fint.
TRIN 7
Lad kikærtekagen hvile i 15 min, indtil den er stivnet godt.
TRIN 8
Varm pitabrødene i den varme ovn.
TRIN 9
Smør dem pesto, drys med spidskål og læg et stykke kikærtekage på.
TRIN 10
Pynt til sidst med syltede rødbeder eller syltede rødløg. Velbekomme!