Fremgangsmåde
Dagen før
TRIN 1
Opløs gæret i vandet.
TRIN 2
Tilsæt olie, og rør godt.
TRIN 3
Tilsæt melet, og ælt dejen godt igennem.
TRIN 4
Tilsæt salt, og ælt igen.
TRIN 5
Put dejen i en skål med husholdningsfilm over.
TRIN 6
Lad dejen hæve natten over i en kold ovn.
På dagen
TRIN 1
Tænd ovnen på 220 grader.
TRIN 2
Del pizzadejen i 2 dele - ca. 400 g dej per pizza.
TRIN 3
Rul pizzadejene ud på et bord med mel. Brug en kagerulle.
TRIN 4
Placér pizzabundene på en bageplade med bagepapir.
TRIN 5
Fordel pizzasaucen på de 2 pizzabunde og smør den ud.
TRIN 6
Drys med salt og olivenolie.
TRIN 7
Bag pizzaerne nederst i ovnen i 10 minutter.
TRIN 8
Gør imens mozzarellaen klar: Pres så meget vand som muligt ud af mozzarellaosten.
TRIN 9
Tag pizzaerne ud af ovnen.
TRIN 10
Pluk mozzarellaen i små bidder, og fordel den på pizzaen.
TRIN 11
Sæt nu pizzaerne ind midt i ovnen.
TRIN 12
Bag dem i 15 minutter, men hold øje med kanterne, så de ikke brænder på.
TRIN 13
Tag pizzaerne ud, og fordel frisk basilikum og lidt mere olivenolie på.
TRIN 14
Servér med en frisk salat eller grøntsagsstænger ved siden af. Velbekomme.