Fremgangsmåde
Dagen før
TRIN 1
Start med at lave pizzadejen dagen før.
TRIN 2
Opløs gæret i vandet. Tilsæt olie, og rør godt.
TRIN 3
Tilsæt melet, og ælt dejen godt igennem.
TRIN 4
Tilsæt salt, og ælt igen.
TRIN 5
Put dejen i en skål med husholdningsfilm over.
TRIN 6
Lad dejen hæve natten over i en kold ovn.
På dagen
TRIN 1
Tænd ovnen på 220 grader.
TRIN 2
Del pizzadejen i 2 dele - ca. 400 g. dej per pizza.
TRIN 3
Rul pizzadejene ud på et bord med mel. Brug en kagerulle.
TRIN 4
Placér pizzabundene på hver sin bageplade med bagepapir.
TRIN 5
Fordel pizzasaucen på de 2 pizzabunde og smør den ud.
TRIN 6
Drys med salt og olivenolie.
TRIN 7
Bag pizzaen nederst i ovnen i 10 minutter.
TRIN 8
Gør imens mozzarellaen og de andre ingredienser klar: Pres så meget vand som muligt ud af mozzarellaosten.
TRIN 9
Skær champignon i skiver.
TRIN 10
Tag pizzaerne ud af ovnen.
TRIN 11
Pluk mozzarellaen i små bidder, og fordel den på pizzaerne.
TRIN 12
Fordel også svampene.
TRIN 13
Sæt nu pizzaerne ind midt i ovnen.
TRIN 14
Bag dem i 15 minutter, men hold øje med kanterne, så de ikke brænder på.
TRIN 15
Tag pizzaerne ud og fordel skinke, oregano og lidt mere olivenolie.
TRIN 16
Servér med en frisk salat eller grøntsagsstænger ved siden af. Velbekomme.