Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
TRIN 2
Bland sukkeret med appelsinskal i en skål.
TRIN 3
Tilsæt fuldkornshvedemel, hvedemel, bagepulver og salt.
TRIN 4
Tilsæt så solsikkeolie og gulerodsjuice. Rør godt rundt med en grydeske, indtil blandingen er glat.
TRIN 5
Hak chokoladen i mindre stykker, og bland det i dejen.
TRIN 6
Skær appelsinfileter ud af appelsinen. De skal bruges til pynt.
TRIN 7
Smør en form (ca. 25 x 12 cm) med olie, og drys formen med lidt mel.
TRIN 8
Hæld dejen i formen. Drys med lidt rørsukker, og læg appelsinfileterne på toppen.
TRIN 9
Bag kagen ved 170 grader midt i ovnen i ca. 40 minutter. Velbekomme.