Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken, og lad det køle af bagefter.
TRIN 2
Rist sesamfrøene på en tør pande.
TRIN 3
Tø edamamebønner ved at overhælde dem med kogende vand. Lad dem stå et par minutter, og dræn dem derefter i en si eller sigte.
TRIN 4
Skær agurk og æble i tynde skiver. Snit forårsløget og kål fint.
TRIN 5
Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle, så du får tynde og lange skiver af gulerod.
TRIN 6
Vend byggen med 2 spsk. sød chilisauce og 1 spsk. soja. Smag til og tilsæt evt. mere.
TRIN 7
Anret bowlen med perlebyg i bunden, kål, æbler, stykker af laks, gulerod, edamamebønnerne, ristet sesam på toppen og lidt mere sød chilisauce. Velbekomme.