Fremgangsmåde
Ingredienser
TRIN 1
Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af bagefter.
TRIN 2
Hak hvidløg, løg og en af gulerødderne fint. Varm grønsagerne op på en pande med lidt olie. Hæld vandet fra linserne og efter 2 min tilsæt dem så i panden. Lad dem simre med 1 dl vand i 15 min.
TRIN 3
Rist sesamfrøene på en tør pande, indtil de er gyldne. Sæt dem til side.
TRIN 4
Tø edamamebønner op ved at overhælde dem med kogende vand. Lad dem stå et par minutter, og dræn dem derefter i en si eller sigte.
TRIN 5
Skær agurk, mango og avokado i tynde skiver. Snit forårsløget fint.
TRIN 6
Skræl guleroden og fortsæt med at skrælle, så du får tynde og lange skiver af gulerod.
TRIN 7
Anret bowlen med ris, de udskårne grøntsager, linserne, edamamebønner og ristet sesam på toppen. Tilføj eventuelt lidt sød chilisauce. Velbekomme.