Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog quinoa efter anvisningen på pakken. Lad den køle af og smag derefter til med teriyakisauce og revet ingefær.
TRIN 2
Kog en smule vand og hæld over de frosne grønne bønner og ærter.
TRIN 3
Lad dem stå her et par minutter, til de er optøede, og dræn vandet fra.
TRIN 4
Steg kyllingen på en pande ved høj til moderat varme i neutral olie. Tag kyllingen af panden og gem til senere.
TRIN 5
Skræl og snit gulerod, radiser, spidskål og forårsløg i fine, mundrette stykker.
TRIN 6
Skær kyllingen i tynde skiver.
Servering
TRIN 1
Kom quinoa i bunden af 4 skåle, og anret grøntsager og kylling flot på toppen.
TRIN 2
Pynt med koriander til sidst. Velbekomme.