Fremgangsmåde
Ingredienser
TRIN 1
Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af bagefter.
TRIN 2
Marinér rejerne i teriyaki-sauce og lidt soja. Sæt dem til side.
TRIN 3
Rist sesamfrøene på en tør pande, indtil de er gyldne. Sæt dem til side.
TRIN 4
Tø edamamebønner op ved at overhælde dem med kogende vand. Lad dem stå et par minutter, og dræn dem derefter i en si eller sigte.
TRIN 5
Skær agurk, mango og avokado i tynde skiver. Snit forårsløget fint.
TRIN 6
Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle, så du får tynde og lange skiver af gulerod.
TRIN 7
Hæld lidt neutral olie på panden, og steg rejerne hårdt af i marinaden i cirka 1 minut.
TRIN 8
Anret bowlen med ris, de udskårne grøntsager, rejer, edamamebønner og ristet sesam på toppen. Tilføj eventuelt lidt sød chilisauce. Velbekomme.