Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog risene efter anvisning på pakken.
TRIN 2
Lad risen køle af, og smag den derefter til med teriyakisauce og revet ingefær.
TRIN 3
Kog en smule vand og hæld over de frosne edamamebønner. Lad dem stå et par minutter, indtil de er optøede, og dræn vandet fra.
TRIN 4
Steg oksesteaks på en pande ved moderat til høj varme i neutral olie. Tag koteletterne af panden, og lad det hvil lidt.
TRIN 5
Snit mango, avocado, spidskål, radisser og forårsløg i fine, mundrette stykker.
TRIN 6
Skær nu steaks i tynde skiver.
Servering
TRIN 1
Kom ris i bunden af 4 skåle, og anret grønsager og kød flot på toppen.
TRIN 2
Pynt med koriander. Velbekomme.