Fremgangsmåde
Quesadilla og gnavegrønt
TRIN 1
Varm en pande op uden olie.
TRIN 2
Læg en tortilla på den varme pande.
TRIN 3
Hæld 1 tsk. olivenolie på tortillaen.
TRIN 4
Læg nu en fjerdedel af bresaolaen på, så det kun dækker den ene halvdel.
TRIN 5
Fordel ¼ af de øvrige ingredienser, rucola, tomater i kvarte, revet parmesan, hakkede valnødder, på den side med kødet.
TRIN 6
Efter ca. 1 minut bøjer du halvdelen med ingenting på over den halvdel med ingredienserne, så du får en halvmåne.
TRIN 7
Flip nu halvmånen rundt, så den også bliver brun på den anden side.
TRIN 8
Efter ca. 2 minutter kan quesadillaen tages af panden.
TRIN 9
Lav de øvrige quesadillas på samme måde.
TRIN 10
Skær gnavegrøntsagerne i stave, og anret dem flot på et fad.
TRIN 11
Halvér quesadillaerne, og servér med gnavegrønt og evt. lidt chilisauce. Velbekomme.