Fremgangsmåde
Quesadilla og gnavegrønt
TRIN 1
Varm en pande op uden olie.
TRIN 2
Læg en tortilla på den varme pande, og hæld 1 tsk. olivenolie på tortillaen. Fordel olien med en ske.
TRIN 3
Fordel nu en fjerdedel af kyllingen, så det ligger på den ene halvdel af tortillaen.
TRIN 4
Fordel en fjerdedel af de øvrige ingredienser (tomater i kvarte, revet parmesan, hakkede valnødder og hakket spidskål) ovenpå kyllingen.
TRIN 5
Efter ca. 1 minut bøjer du den frie, halve tortilla over fyldet, så du får en halvmåne.
TRIN 6
Flip nu halvmånen rundt, så den også bliver brun på den anden side.
TRIN 7
Efter ca. 2 minutter kan du tage quesadillaen af panden.
TRIN 8
Lav de øvrige quesadillas på samme måde.
TRIN 9
Skyl grøntsagerne og skræl eller skrub gulerødderne. Skær agurk og gulerødder i stave og anret dem på et fad sammen med tomaterne.
TRIN 10
Halvér quesadillerne og servér dem med gnavegrønt og evt. lidt chilisauce. Velbekomme.