Quesadilla med kylling og spidskål
Hvis du savner lidt crunch til din tortilla, så er en fyldt quesadilla lige sagen. Denne quesadilla med kylling og spidskål bliver stegt på panden – og serveret med lidt gnavegrønt.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

30 min

4 personer

1 - 25 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor er det en god idé at udskifte noget af kødet med fx kylling, fisk, bælgfrugter og æg.
Lavere CO2-aftryk
Oksekød smager godt. Men har vi øje på klimaet, er det Concitos anbefaling, at vi vælger andre fødevarer, som har et langt mindre CO2-aftryk. Derfor har vi skiftet oksekød ud med kylling, da fjerkræ har en lavere klimabelastning end oksekød.

Find lignende opskrifter