Fremgangsmåde
Quesadilla og gnavegrønt
TRIN 1
Gør fyldet klar: Halvér tomaterne, skær skinken i strimler, pres hvidløg i en skål, og skyl og hak basilikumbladene.
TRIN 2
Varm en pande op uden olie.
TRIN 3
Læg en tortilla på den varme pande, og skru ned til middel varme.
TRIN 4
Fordel en fjerdedel af fyldet - tomater, skinke, mozzarella, hvidløg og basilikum - på den ene halvdel af tortillaen.
TRIN 5
Bøj efter et par minutter den halve tortilla uden fyld over halvdelen med fyld, så du får en halvmåne.
TRIN 6
Flip nu halvmånen rundt, så den også bliver brun på den anden side. Pas på fyldet ikke falder ud.
TRIN 7
Tag quesadillaen af panden efter yderligere 2-3 minutter.
TRIN 8
Lav de øvrige quesadillas på samme måde.
TRIN 9
Skær gnavegrøntsagerne i stave, og anret dem på et fad.
TRIN 10
Halvér quesadillerne, inden I spiser, og servér med gnavegrønt og evt. lidt chilisauce. Velbekomme.