Fremgangsmåde
TRIN 1
Hæld quinoa i en skål, og dæk frøene med vand.
TRIN 2
Kog bouillonen op i en kasserolle eller gryde.
TRIN 3
Skær svampene i små tern.
TRIN 4
Finhak hvidløg og persille.
TRIN 5
Put olie i en ny gryde og varm op.
TRIN 6
Tilsæt hvidløg til gryden med olie, og steg i 2 minutter ved middelvarme, så olien får smag.
TRIN 7
Tilsæt svampene.
TRIN 8
Steg svampene i 7 minutter, og tilsæt halvdelen af persillen.
TRIN 9
Hæld vandet fra skålen med quinoaen.
TRIN 10
Hæld de stegte svampe i en skål, og sæt gryden tilbage på blusset.
TRIN 11
Tilsæt ny olie til gryden, og steg quinoaen, indtil den har suget olien.
TRIN 12
Begynd nu at tilsætte lidt af den varme bouillon – ca. 1 dl ad gangen.
TRIN 13
Når quinoaen har suget 1 dl bouillon, tilsæt så endnu 1 dl. Fortsæt sådan i ca. 10 minutter.
TRIN 14
Tilsæt nu de stegte svampe til quinottoen, og riv citronskal ned i gryden.
TRIN 15
Steg videre i ca. 8 minutter, og bliv ved med at tilsæt bouillon lidt ad gangen, indtil du ikke har mere bouillon.
TRIN 16
Sluk blusset, og rør friskrevet parmesan samt resten af persillen i retten.
TRIN 17
Servér gerne quinottoen sammen med et stykke lækkert grovbrød og en frisk salat. Velbekomme.