Fremgangsmåde
Suppen
TRIN 1
Hak chili og den hvide del af forårsløgene fint. Gem det grønne til pynt til sidst.
TRIN 2
Find en stor gryde frem og tilsæt olie, karrypasta, fiskesauce, revet ingefær, chili og forårsløg.
TRIN 3
Varm langsomt op og rør godt rundt. Steg i ca. 3 minutter.
TRIN 4
Tilsæt bouillon, og lad det simre, indtil suppen er kogt ind til det halve. Imens kan du gøre fyldet klar.
Fyldet
TRIN 1
Skær champignon i kvarte og tofu i tern på ca. 1 x 1 cm.
TRIN 2
Varm en pande op med lidt olie. Steg svampe og tofu på panden i 5 minutter ved middel varme.
TRIN 3
Hæld sojasauce på panden, og sæt låg på. Lad dem stege videre i 2 minutter. Sluk så blusset.
TRIN 4
Kog æggene i 6 minutter, så de bliver smilende.
TRIN 5
Snit peberfrugt, det grønne fra forårsløgene og spidskål fint.
TRIN 6
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
TRIN 7
Køl æggene ned, pil dem og halvér dem til sidst.
Anretning
TRIN 1
Hæld nudler, svampe og tofu i dybe tallerkener.
TRIN 2
Hæld suppen i. Pynt med peberfrugt, kål, forårsløg og smilende æg. Velbekomme.