Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog en liter boullion og smag til med ingefær, hvidløg og ponzu sauce.
TRIN 2
Steg kyllingen på panden i lidt smagsneutral olie ved høj varme i ca. 5-6 minutter på hver side.
TRIN 3
Tag kyllingen af og gem til senere.
TRIN 4
Kog 4 æg i 6 1/2 minut fra vandet koger.
TRIN 5
Pil æg, og halvér dem og gem til senere.
TRIN 6
Kog nudler i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
TRIN 7
Kom de frosne bønner i suppen, og lad dem varme igennem her.
TRIN 8
Snit spidskål og forårsløg fint, og skær kyllingekødet og svampene i mundrette skiver.
TRIN 9
Anret nu suppen i dybe skåle med nudler, grøntsager, kyllingekød og æg på toppen.
TRIN 10
Kom salt og hoisinsauce på ægget og pynt med frisk koriander. Velbekomme.