Fremgangsmåde
Rødkålssalat
TRIN 1
Skær rødkålen fint, hvis ikke du har købt en pose færdighakket rødkål.
TRIN 2
Fjern kernehuset på æblerne, og skær dem i fine tern.
TRIN 3
Halvér olivene.
TRIN 4
Bland kålen med æbleternene, rosiner og oliven i en skål.
TRIN 5
Bland olivenolie, eddike, sennep og salt i en lille skål. Smag til.
TRIN 6
Rør dressingen rundt i salaten, så smagene fordeler sig godt.
Ravioli
TRIN 1
Sæt en gryde over med vand. Tilføj 1 tsk. salt.
TRIN 2
Imens ordnes grøntsagerne: skær tomaterne i kvarte, finhak hvidløg, og skær svampe i små tern.
TRIN 3
Hæld olie på en pande, og steg først hvidløget for at give olien smag.
TRIN 4
Tilsæt tomaterne, og steg dem i ca. 3 minutter.
TRIN 5
Tilsæt svampe og steg videre i ca. 7 minutter.
TRIN 6
Smid ravioli i det kogende vand, 3 minutter før svampene er klar.
TRIN 7
Hæld fløden på panden, når svampene har stegt færdig.
TRIN 8
Når raviolierne er færdige, vendes de i panden sammen med grøntsagerne.
TRIN 9
Servér med rødkålssalat og grovbrød. Velbekomme.