Fremgangsmåde
Rejecocktailen
TRIN 1
Snit kålen fint.
TRIN 2
Knæk den nederste ende af aspargesene af, og kassér dem. Kog dine asparges i en gryde med rigeligt vand i 3-4 minutter, og tilsæt lidt salt. De skal være møre og samtidig have lidt bid.
TRIN 3
Hæld vandet fra aspargesene, og overhæld dem med koldt vand, så de køler ned.
TRIN 4
Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i stykker på ca. 2 cm.
TRIN 5
Snit forårsløget fint.
TRIN 6
Halvér agurken på langs, fjern kernerne, og skær agurken i flotte buede skiver.
TRIN 7
Halvér avocadoerne, fjern stenene og dryp citronsaft over.
TRIN 8
Skær dem i tern eller tynde både.
TRIN 9
Skyl rejerne i en sigte.
Dressing
TRIN 1
Rør eddike, olie, soja, sukker og revet ingefær sammen, og smag dressingen til.
Servering
TRIN 1
Fordel kål, asparges, forårsløg, agurk, avocado og rejer i 4 skåle eller glas.
TRIN 2
Hæld dressingen over, og servér med en halv skive ristet brød.