Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 2
Stil risene i en skål med vand.
TRIN 3
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.
TRIN 4
Hæld kartoflerne i en anden skål med vand.
TRIN 5
Hak persille og hvidløg meget fint. Skær squashen i tern på ca. 1x1 cm.
TRIN 6
Bland persille, hvidløg og squashtern i en skål med parmesanost, citronskal, salt, peber og rasp.
TRIN 7
Hæld vand fra risene og fra kartoflerne.
TRIN 8
Smør et rektangulært fad (20 x 25 cm) med olivenolie og læg ingredienserne i lag i fadet.
TRIN 9
Læg først kartofler, så persille-squash-blandingen og til sidst ris. Gentag tre gange.
TRIN 10
Hæld til sidst 5 dl vand i fadet.
TRIN 11
Bag risretten i ovnen i ca. 60 minutter.
TRIN 12
Spis retten med en lækker salat og godt stykke grovbrød. Velbekomme.