Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 2
Stil risene i en skål med vand.
TRIN 3
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.
TRIN 4
Hæld kartoflerne i en anden skål med vand.
TRIN 5
Hak persille og hvidløg meget fint.
TRIN 6
Bland persillen og hvidløg i en skål med parmesanost, citronskal, salt, peber og rasp.
TRIN 7
Hæld vand fra risene og kartoflerne.
TRIN 8
Find et rektangulært fad (20 x 25 cm), og læg nu ingredienserne i lag.
TRIN 9
Smør fadet med olivenolien.
TRIN 10
Gentag nu følgende proces 3 gange: Læg først kartofler, så persilleblandingen, så fisk og til sidst ris.
TRIN 11
Hæld til sidst 5 dl vand i fadet.
TRIN 12
Bag risretten i ovnen i ca. 60 minutter.
TRIN 13
Spis retten med en lækker salat og godt stykke grovbrød. Velbekomme.