Fremgangsmåde
TRIN 1
Put ris, vaniljepulver, salt, vand og fløde i en gryde.
TRIN 2
Kog langsomt op, mens du rører i gryden.
TRIN 3
Når gryden er i kog, skru så ned til svag varme. Kog videre i 15 minutter.
TRIN 4
Fjern gryden fra varmen og lad den trække under låg i 30 min.
TRIN 5
Hæld risengrøden i en skål og bland mandlerne i.
TRIN 6
Dæk skålen med et viskestykke, og lad den køle af i køleskabet natten over (minimum 5 timer)
TRIN 7
Når grøden har kølet, pisk fløde og flormelis til flødeskum.
TRIN 8
Vend flødeskum godt rundt i risengrøden med en dejskraber.
TRIN 9
Put den ene hele mandel i og rør godt rundt.
TRIN 10
Server risengrøden i små glas med en generøs skefuld kirsebærsauce. Velbekomme.