Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog risen efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Vask bladselleri, pil løget, skræl gulerod, skræl æblet og fjern kernehuset.
TRIN 3
Hak grøntsagerne groft, og hæld dem i en gryde med olie. Steg grøntsagerne ved middelvarme i 3-4 minutter.
TRIN 4
Tilsæt karry og rør godt rundt i ca. 1 minut.
TRIN 5
Tilsæt bouillonen. Skru ned til middelvarme, og lad saucen simre i ca. 10 minutter, indtil gulerødderne er møre.
TRIN 6
Mens sovsen simrer, gør du resten klar.
TRIN 7
Skær seitan i tern på ca. 1x1 cm, og steg det på en pande ved middelvarme med lidt olie i 10 min. Tilsæt lidt soja til sidst.
TRIN 8
Snit peberfrugt, ananas, banan og agurk, og kom det i hver sin skål. Rist kokos og peanuts på en tør pande.
TRIN 9
Blend saucen i en foodprocessor eller med en stavblender. Tilsæt madlavningsfløde og blend igen. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
TRIN 10
Bland kødet i karrysaucen, og servér med ris og lækre toppings. Velbekomme.