Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Brug en udstikker eller en kop til at stikke en cirkel ud midt i de firkantede stykker toastbrød.
TRIN 3
Placér de 4 runde stykker brød på en bageplade med bagepapir, og steg det sprødt i ovnen. Varm imens en pande op med olie.
TRIN 4
Læg de fire skiver toastbrød med hul i på den varme pande. Slå æggene ud direkte i de fire huller.
TRIN 5
Steg brødene og æggene i 4 minutter ved middelvarme, og flip dem så rundt. Steg i yderligere 4 minutter.
TRIN 6
Smør det ristede, runde stykke toastbrød med friskosten, snit kålen fint, og halvér cherrytomaterne.
TRIN 7
Byg nu en sandwich. Læg brødet med æg nederst, så snittet kål, cherrytomater og til sidst det runde stykke brød med smøreost. Drys med salt, og servér ketchup ved siden af. Velbekomme.