Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Brug en udstikker eller en kop til at stikke en cirkel ud midt i de firkantede stykker toastbrød.
TRIN 3
Placer baconskiverne på en bageplade med bagepapir sammen med de 4 runde stykker brød. Steg bacon og brød sprødt i ovnen. Vær opmærksom på at tage brødet ud før baconen, da det er før færdigt.
TRIN 4
Varm imens en pande op med olie.
TRIN 5
Læg de fire skiver toastbrød med hul i på den varme pande. Slå æggene ud direkte i de fire huller.
TRIN 6
Steg brødene og æggene i 4 minutter ved middelvarme, og flip dem så rundt. Steg i yderligere 4 minutter.
TRIN 7
Smør det runde stykke toastbrød med smøreosten, og snit kålen fint.
TRIN 8
Byg nu en sandwich. Læg brødet med æg nederst, så snittet kål, så bacon og til sidst det runde stykke brød med smøreost. Drys med salt, og servér ketchup ved siden af. Velbekomme.