Fremgangsmåde
TRIN 1
Varm en tør pande op og rist mandlerne.
TRIN 2
Tag mandlerne af panden og tilsæt lidt olie.
TRIN 3
Brun andebrystet først på skindsiden og så på kødsiden ved middel varme. Skru ned på lav varme, og sted brystet færdigt i ca. 8 minutter på hver side.
TRIN 4
Tilsæt sojasauce til sidst og lad andebrystet suge sojaen.
TRIN 5
Imens kødet hviler, gør så de andre ingredienser klar.
TRIN 6
Snit rødkålen fint.
TRIN 7
Lav dressingen: find en skål frem og pisk olie, eddike og sennep sammen.
TRIN 8
Fjern kernehuset på æblet og skær i både.
TRIN 9
Bland rødkål, dressing, oliven, rosiner og æbler sammen i en stor skål.
TRIN 10
Anret på et fad salaten og pynt med mandler.
TRIN 11
Skær andebrystet i fine skriver og anret det på salaten.
TRIN 12
Spis retten med et lækkert stykke brød.