Fremgangsmåde
TRIN 1
Varm en tør pande op og rist mandlerne.
TRIN 2
Tag mandlerne af panden og tilsæt lidt olie.
TRIN 3
Varm det veganske kød op i panden. Lad det varme ved lav varme i ca. 10 minutter
TRIN 4
Tilsæt sojasauce til sidst og vend godt rundt.
TRIN 5
Imens den veganske kød bliver klar, gør så de andre ingredienser klar.
TRIN 6
Snit rødkålen fint.
TRIN 7
Lav dressingen: find en skål frem og pisk olie, eddike og sennep sammen.
TRIN 8
Fjern kernehuset på æblet og skær i både.
TRIN 9
Bland rødkål, dressing, oliven, rosiner, vegansk kød og æbler sammen i en stor skål.
TRIN 10
Anret på et fad salaten og pynt med mandler.
TRIN 11
Spis retten med et lækkert stykke brød.