Rørt oksetatar med rødbede, fritter og stegt spidskål
Hvem elsker ikke en friskrørt tatar? I denne opskrift får du en rørt oksetatar med rødbede, sprøde ovnfritter, hvidløgsdip og stegt spidskål med parmesan og kapers.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

1 t

4 personer

35-50 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mere grønt
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser flere grøntsager og frugter. Spis gerne 600 g grønt om dagen – helst de grove af slagsen som fx ærter, kål, rodfrugter og bælgfrugter. Alle grøntsager tæller – lige fra frosne til de friske.
Mindre CO2-aftryk
Valget af flere grøntsager kan mindske klimaaftrykket. Grøntsager har nemlig et meget lavere CO2-aftryk sammenlignet med fx kød ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.

Find lignende opskrifter