Fremgangsmåde
Jack fruit
TRIN 1
Hæld vandet fra dåsen med Jack Fruit.
TRIN 2
Kog Jack Fruit i en gryde med salt i 10 min.
TRIN 3
Hak løg, kapers og hvidløg fint og varm det op i en pande med olie.
TRIN 4
Tilsæt Jack Fruit og lad det stege ved middelvarme, Hak tang fint. og tilsæt det sammen med grønsagsbouillon og sojasauce.
TRIN 5
Når al væsken er fordampet er retten klar.
Røsti og pynt
TRIN 1
Skræl og riv kartoflerne på det grove rivejern. Kom de revne kartofler i en sigte.
TRIN 2
Pres så meget væske ud af kartoflerne som muligt med dine hænder.
TRIN 3
Rør de revne kartofler sammen med æg, mel og lidt salt.
TRIN 4
Varm olien op på en pande. Læg med en ske små klatter af kartoffelmasse på panden, og steg dem ved middelvarme, indtil de bliver sprøde. Læg de færdige rösti på en tallerken med køkkenrulle.
TRIN 5
Snit skalotteløgene i tynde ringe.
TRIN 6
Smag fraichen til med citron, salt og peber.
TRIN 7
Anret de afkølede rösti med en klat fraiche, stykker af jackfruit, løgringe og plukket dild på toppen. Riv evt. lidt citronskal over. Velbekomme.