Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og lad dem køle af.
TRIN 2
Kog kyllingefileter i letsaltet vand i en gryde i 12-15 minutter. Tag dem op af vandet, og lad dem køle af.
TRIN 3
Skær kylling og kartofler i tern på ca. 1 x 1 cm.
TRIN 4
Skær syltede agurker og æblet i små tern.
TRIN 5
Vask dilden, og hak den fint.
TRIN 6
Bland kyllingebryst, syltede agurker, æble, kartofler og dild med skyr.
TRIN 7
Smag hønsesalaten til med karry, salt og peber. Stil den på køl, indtil den skal serveres.
TRIN 8
Steg baconskiverne sprøde på en pande eller i ovnen. Lad dem dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
TRIN 9
Skyl og tør salatbladene.
TRIN 10
Rist rugbrødet på en brødrister eller i ovnen.
TRIN 11
Anret rugbrødssandwichen med salatblade og hønsesalaten. Velbekomme.