Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær broccolien i buketter. Skær stænglen i tynde strimler. Varm lidt neutral olie op på panden, og rist broccolien samt stængel af. Det skal blive sprødt og gyldent, men stadig have bid. Smag til med salt og peber.
TRIN 2
Imens, vask og tør spinat og rucola.
TRIN 3
Rist græskarkerner på en tør pande, indtil de begynder at poppe. Giv dem lidt salt.
TRIN 4
Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem godt.
TRIN 5
Dræn de soltørrede tomater, og skær dem i strimler. Gem evt. olien til fremtidige salater.
TRIN 6
Anret hele salaten med bønner, rucola, spinat, broccoli, soltørrede tomater, græskarkerner og feta på toppen.
TRIN 7
Giv det et stænk olivenolie og lidt salt og peber på toppen. Velbekomme.