Fremgangsmåde
TRIN 1
Dup kyllingen tør, salt den let, og steg den i neutral olie på en varm pande. Steg ved rimelig høj varme i cirka 3 minutter på hver side. Tag brysterne af panden, og dæk dem til med folie, hvor de trækker videre.
TRIN 2
Imens, vask og tør spinat og rucola.
TRIN 3
Rist græskarkerner på en tør pande, indtil de begynder at poppe. Giv dem lidt salt.
TRIN 4
Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem godt, og lad dem dryppe godt af.
TRIN 5
Dræn de soltørrede tomater, og skær dem i strimler. Gem evt. olien til fremtidige salater.
TRIN 6
Skær kyllingen i skiver.
TRIN 7
Anret hele salaten med bønner, rucola, spinat, kylling, soltørrede tomater, græskarkerner og feta på toppen.
TRIN 8
Giv det et stænk olivenolie og lidt salt og peber på toppen. Velbekomme.