Fremgangsmåde
TRIN 1
Tø filet pieces op og vend dem i melet.
TRIN 2
Steg dem på en pande med olie i ca. 10 min. Tilsæt så saften fra en hel citron. Vend godt rundt. Lad dem køle af mens resten af salaten laves.
TRIN 3
Få en gryde med vand op at koge.
TRIN 4
Tilsæt æggene i gryden, så de får 6 minutter.
TRIN 5
Tag æggene op og gryden, og køl med dem ned. Hæld nu bønnerne ned i kogevandet. Giv dem et opkog på 1-2 minutter. Hæld dem i et dørslag eller en si, og hæld koldt vand over, så de køler ned.
TRIN 6
Finhak rødløg og spidskål.
TRIN 7
Hak oliven groft.
TRIN 8
Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen i en skål med et piskeris, og smag til med honning, eddike og salt.
TRIN 9
Pil æggene og halver dem.
TRIN 10
Lad bønnerne dryppe af og vend dem herefter med rødløg, oliven og spidskål i dressingen.
TRIN 11
Anret nu salaten med filet pieces og de halve æg.
TRIN 12
Spis retten med groft brød på siden. Velbekomme.