Fremgangsmåde
TRIN 1
Få en gryde med vand op at koge.
TRIN 2
Tilsæt æggene i gryden, så de får 6 minutter.
TRIN 3
Tag æggene op og gryden, og køl med dem ned. Hæld nu bønnerne ned i kogevandet. Giv dem et opkog på 1-2 minutter. Hæld dem i et dørslag eller en si, og hæld koldt vand over, så de køler ned.
TRIN 4
Finhak rødløg og spidskål.
TRIN 5
Hak oliven groft.
TRIN 6
Riv makrellen i mindre stykker og tjek for ben.
TRIN 7
Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen i en skål med et piskeris, og smag til med honning, eddike og salt.
TRIN 8
Pil æggene og halver dem.
TRIN 9
Lad bønnerne dryppe af og vend dem herefter med rødløg, oliven og spidskål i dressingen.
TRIN 10
Anret nu salaten med makrel og de halve æg.
TRIN 11
Spis retten med groft brød på siden. Velbekomme.