Fremgangsmåde
TRIN 1
Bring en grydefuld vand i kog.
TRIN 2
Kog æggene i 6 minutter. Tag æggene op af gryden, og køl med dem ned. Hæld nu bønnerne ned i kogevandet. Giv dem et opkog på 1-2 minutter. Hæld dem i et dørslag eller en si, og hæld koldt vand over, så de køler ned.
TRIN 3
Hak rødløg og spidskål fint.
TRIN 4
Hak oliven groft.
TRIN 5
Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen i en skål med et piskeris, og smag til med honning, eddike og salt.
TRIN 6
Pil æggene, og halvér dem.
TRIN 7
Lad bønnerne dryppe af, og vend dem herefter med rødløg, oliven og spidskål i dressingen.
TRIN 8
Anret nu salaten med tun og de halve æg.
TRIN 9
Spis retten med groft brød til. Velbekomme.