Fremgangsmåde
TRIN 1
Skyl linserne godt, hæld dem i en gryde, dæk dem med 5 dl vand.
TRIN 2
Lad linserne simre under låg ved svag varme i 10-15 minutter. Smag på dem efter 10 minutter. De skal være møre, men stadig have lidt bid. Hæld vandet fra, og lad dem køle af.
TRIN 3
Skyl squashen, og skær den i tern. Drys med salt og peber, og vend stykkerne i saften fra 1/2 citron.
TRIN 4
Kom olie på en varm pande, og steg ternene, indtil de er gyldne. Det tager ca. 10 minutter.
TRIN 5
Lav hummusen: Hæld kikærterne i en sigte, og skyl dem godt. Kom alle ingredienserne i en høj skål og blend med en stavblender.
TRIN 6
Tilsæt mere vand, hvis hummusen er for tyk. Når den er fin og cremet, så smag til med ekstra citron, salt og spidskommen.
TRIN 7
Skyl grøntsagerne, skær peberfrugt i skiver, og hæld kogende vand over edamamebønnerne. Lad dem stå i ca. 5 minutter, og si vandet fra.
TRIN 8
Anret salaten med hummus i bunden, derefter linser og grønt på toppen. Velbekomme.