Fremgangsmåde
TRIN 1
Steg rugbrødsskiverne i smagsneutral olie på panden med en knivsspids salt. Tag det af panden, og læg det på fedtsugende papir.
TRIN 2
Skær squash i tynde skiver og steg ved moderat til høj varme i smagsneutral olie, indtil de får en gylden overflade. Tag dem herefter af varmen.
TRIN 3
Steg den hele snackpeber i smagsneutral olie ved høj varme.
TRIN 4
Tag den herefter af varmen, frigør den for kerner, og skær den i mindre skiver.
TRIN 5
Steg kylling ved moderat varme i smagsneutral olie, indtil den er gylden. Det tager ca. 5-7 minutter på hver side.
TRIN 6
Tag den af varmen, og lad den hvile til senere.
Anretning
TRIN 1
Skær kylling i skiver, og anret alle sandwich.
TRIN 2
Smør hummus på et stykke brød til hver sandwich, og anret tomater, artiskok i skiver, snackpeber og squash ovenpå.
TRIN 3
Læg derefter skiver af kylling på, og slut af med at rive parmesan på toppen – og det sidste stykke rugbrød. Velbekomme.