Fremgangsmåde
Sliders-boller ( 8 stk.)
TRIN 1
Smelt smørret i en kasserolle.
TRIN 2
Tilsæt mælk, og tag gryden af komfuret. Rør godt rundt, blandingen skal være lunken.
TRIN 3
Smuldr gæren i en skål, og hæld mælk og smør over og rør godt rundt, indtil gæren er opløst.
TRIN 4
Tilsæt sukker, salt og grahamsmel og rør godt rundt.
TRIN 5
Tilsæt halvdelen af hvedemelet, og ælt dejen med hænderne.
TRIN 6
Tilsæt den sidste mængde hvedemel lidt af gangen, indtil dejen er god og smidig.
TRIN 7
Stil dejen til hævning i en time med et viskestykke over.
TRIN 8
Ælt dejen på et meldrysset bord, og form 8 boller.
TRIN 9
Tryk bollerne lidt flade, så de har en diameter på 5 cm.
TRIN 10
Læg dem på en plade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 30 minutter.
TRIN 11
Gør nu dressing, laks og grønt klar.
TRIN 12
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 13
Pensel bollerne med olie, og drys med sesamfrø.
TRIN 14
Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter. Hold øje med dem løbende.
Laks, dressing og grønt
TRIN 1
Findel varmrøget laks med en gaffel, og hak løget fint.
TRIN 2
Hak dild og kapers fint.
TRIN 3
Rør laks, løg, dild, kapers, fraiche og mayonnaise sammen. Smag til med peber.
TRIN 4
Skræl agurken i brede skiver med en skræller.
TRIN 5
Skyl spinaten, og tør den.
TRIN 6
Når bollerne er bagt færdige, så skær dem igennem. Fyld dem med spinat, laks og agurk. Velbekomme.