Sliders med laks
Sliders er en lækker mini-burger, som du kan fylde med lidt af hvert. I denne opskrift får du sliders med varmrøget laks, hjemmelavede burgerboller og kapers-mayo.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

2 t

4 personer

25-35 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har tryllet oksekødet om til kalkunkød. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da oksekød har en højere klimabelastning end kød fra fjerkræ ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor er det en god idé at udskifte noget af kødet med fx kylling, fisk, bælgfrugter og æg.
Mere fisk
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød og vælger fisk og bælgfrugter i stedet. Spis gerne 350 gram fisk om ugen, hvor 200 gram er fra fede fisk som fx sild, makrel, laks og ørred.

Find lignende opskrifter