Fremgangsmåde
Sliders-boller ( 8 stk.)
TRIN 1
Smelt smørret i en kasserolle.
TRIN 2
Tilsæt mælk, og tag gryden af komfuret. Rør godt rundt.
TRIN 3
Smuldr gæren i en skål, og hæld mælk og smør over. Rør godt rundt, indtil gæren er opløst.
TRIN 4
Tilsæt sukker, salt og grahamsmel og rør godt rundt.
TRIN 5
Tilsæt halvdelen af hvedemelet, og ælt dejen med hænderne.
TRIN 6
Tilsæt den sidste mængde hvedemel lidt af gangen, indtil dejen er god og smidig.
TRIN 7
Stil dejen til hævning med et viskestykke over i ca. 1 time.
TRIN 8
Ælt dejen på et meldrysset bord, og form 8 boller.
TRIN 9
Tryk bollerne lidt flade, så de har en diameter på 5 cm.
TRIN 10
Læg dem på en plade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 30 minutter.
TRIN 11
Forbered nu bøffer og fyld til dine sliders.
TRIN 12
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 13
Når bollerne har hævet, så pensl dem med olie, og drys med sesamfrø. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter. Hold øje med dem løbende.
Bøffer, fyld og dressing
TRIN 1
Lav dressingen ved at hakke kapers fint og røre det med mayonnaise og fraiche. Lad den trække i køleskabet, indtil den skal bruges.
TRIN 2
Skræl agurken i brede skiver med en skræller.
TRIN 3
Skyl spinaten, og tør den.
TRIN 4
Skær rødløg i tynde skiver.
TRIN 5
Form 8 bøffer af kødet, og tryk dem godt flade.
TRIN 6
Steg dem på en varm pande med olie. Først ved høj varme i 1 minut på hver side og skru så ned – herefter bliver de hurtigt færdige.
TRIN 7
Når slider-bollerne er færdigbagte, så skær dem igennem. Fyld dem med dressing, spinat, mini-bøffer og agurk. Velbekomme.