Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil løget, og hak det groft.
TRIN 2
Skræl gulerødder, skyl bladselleri, og hak det fint i små tern. Du kan også komme det i en foodprocesser.
TRIN 3
Varm en gryde op ved middel til høj varme.
TRIN 4
Hæld olie i gryden, og sauter løgene et par minutter, indtil de er gennemsigtige.
TRIN 5
Tilsæt gulerødder og bladselleri, og steg dem på samme måde et par minutter.
TRIN 6
Lav plads i grydens ene side til at stege tomatpuréen af for at få ekstra sødme og smag frem.
TRIN 7
Lav igen plads i grydens ene side og brun kødet af. Rør jævnligt.
TRIN 8
Imens kødet brunes, så skyl og riv squashen. Kom squashen i, når kødet har taget farve.
TRIN 9
Skyl linserne i en si for at fjerne evt. småsten, og kom dem herefter i gryden.
TRIN 10
Tilsæt de flåede tomater sammen med 4-5 dl vand.
TRIN 11
Pres hvidløgene i gryden, og tilsæt timian, oregano, dijonsennep og groft salt.
TRIN 12
Skru ned for varmen, og lad retten småsimre i ca. 15-20 minutter. Imens koger du spaghetti efter posens anvisninger.
TRIN 13
Jævn evt. retten med en lille smule minimælk eller sojafløde eller andre alternativer for at afrunde smagen. Velbekomme.