Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil løget, og hak det fint.
TRIN 2
Skræl gulerødderne, skyl bladselleri og hak det fint i små tern. Du kan også komme det hele i en foodprocesser.
TRIN 3
Varm en gryde op ved middel-høj varme.
TRIN 4
Hæld olie i gryden, og sauter løgene et par minutter, indtil de er gennemsigtige.
TRIN 5
Tilsæt herefter gulerødder og bladselleri, og steg det hele på samme måde i et par minutter.
TRIN 6
Lav plads i grydens ene side til at stege tomatpuréen af for at få ekstra sødme og smag frem.
TRIN 7
Lav igen plads i grydens ene side, og brun kødet af. Rør jævnligt.
TRIN 8
Imens kødet brunes, skyl og riv squashen. Kom squashen i, når kødet har taget farve.
TRIN 9
Tilsæt de flåede tomater og 2-3 dl vand.
TRIN 10
Pres hvidløgene i, og smag til med timian, oregano, dijonsennep og groft salt.
TRIN 11
Skru ned for varmen og lad retten småsimre, mens du koger spaghetti efter posens anvisning.
TRIN 12
Servér med det samme. Velbekomme.