Fremgangsmåde
TRIN 1
Varm ovnen til 200 grader.
TRIN 2
Fordel tærtebunden i et fad, stik et par huller i dejen med en gaffel, og forbag den i cirka 8-10 min. Lad fortsat ovnen være tændt.
TRIN 3
Snit hvidløg og svampe fint. Steg det i olien på en varm pande. Når svampe og hvidløg har fået lidt farve, tag det af panden.
TRIN 4
Steg spinaten på den samme pande, indtil den ikke længere afgiver væske.
TRIN 5
Snit rødløg og serrano-skinke i tynde skiver.
TRIN 6
Pisk æg sammen med mælk, salt, peber og lidt muskatnød.
TRIN 7
Fordel den stegte spinat, serrano, de rå løg, svampe og hvidløg i bunden af tærten. Hæld æggemassen over.
TRIN 8
Halvér tomaterne, og læg dem i et pænt lag på toppen sammen med revet mozzarella.
TRIN 9
Bag tærten i cirka 35 minutter. Servér evt. sammen med en frisk salat. Velbekomme.